Unitravel Utazásszervező Iroda - Pest Megyei Iroda, Monor

2 Vélemény
Unitravel Utazásszervező Iroda - Pest Megyei Iroda
PETŐFI SÁNDOR UTCA
2200 Monor
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Unitravel Utazásszervező irodát 1990-ben alapította Dr. Urbantsok Gábor aki felsőfokú tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte. Ezt követően MTA ösztöndíjasaként a Budapesti Egyetem Közlekedés gazdaság Intézetében kandidátusi fokozatot érdemelt ki tudományos/kutató munkájával. Urbantsok Gábor egyetemi évei valamint aktív sportpályafutása során - az akkori szervezési tapasztalatokat, a kezdeti sikerek és fiatalkori utazási élményei hatására - érlelődött meg a gondolat egy főként az aktív utazások kedvelőit megcélzó kis utazási iroda elindítására. A névválasztás is az egyetemi évekre illetve a kezdeti sportrendezvény szervezésére utal.

 1. Ajánlatkérés
 2. Katalógusok

Cégleírás
Unitravel a repülős nyaralóprogramok sorát már '93-ban beindította Tunézia felé, majd rá két évre kezdtünk el aktívan foglalkozni Málta szigetével, amely népszerű úticél vonatkozásában irodánk immár 15. éve piacvezetőnek mondhatja magát! A korai fejlődési szakaszban beindított további üdülőterületeink: Szicília, Ciprus, Francia Riviéra. A '90-es évek végére irodánk éves utaslétszáma már elérte a 10. 000 főt. A dinamikus fejlődési ívet az is jól mutatja, hogy a kisméretű Csengery utcai irodából előbb '96-ban a tágas Eötvös utcai irodába költöztünk, majd 2000 tavaszán beköltöztünk a jelenleg is főirodaként szolgáló, igényesen kialakított, városközponti Bajcsy Zsilinszky úti üzlethelységbe.
Kulcsszavak:
Utazási iroda
Termékek
Máltai nyaralás, Ciprusi nyaralás, Kefalónia utazás, Akciós utak, Last Minute utak, Buszos nyaralások, Körutazások, Városlátogatások, Tengerparti nyaralás, Horvátországi apartman
Unitravel Utazásszervező Iroda - Pest Megyei Iroda a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Utazási Iroda Monor

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Véleményíró! Sajnálattal olvasom, hogy egy jegyvásárlás tapasztalatából élve negatív véleményt ír egy olyan szolgáltatást nyújtó cégről, melynek csak egy melléksegítségét tapasztalta! Én már 3éve utazom a monori iroda segítségével és nagyon meg vagyok elégedve, mert mindig sokat segítenek és remek nyaralásokat ajánlanak. Többször vásároltam már náluk színházjegyet is, de lassú kiszolgálást még nem tapasztaltam! Persze, ha tesze-toszán céltalanul megy oda az ember és fogalma sincs mit szeretne, úgy sehol sem várható el gyors kiszolgálás! Az iroda új címe 2008. októbere óta megtalálható a weboldalukon (aki ennyire nagy internet rajongó, az egyből ott nézné meg és nem nyavíkol egy utcányi sétálástól), a hírdetéseiken és a régi címen is szívesen útba igazítanak a mai napig! Különben is örülj, hogy nem kerül plussz költségedbe, hogy felutazz Pestre 2db színházjegyért és amíg a többi segítségüket nem vetted igénybe, addig ne tegyél közzé véleményt!

Utazási iroda

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Épp a közelmúltban szerettünk volna jegyet venni náluk. A dolog ott kezdődött, hogy az interneten található címük (ezen az oldalon is) hibás. Már nem a Forrás utcában dolgoznak, hanem a Petőfi utcában egy belső udvarban. Miután ezt sikerült kideríteni és rájuk találtunk, meglehetősen ráérős kiszolgálással találkoztunk. Jegyvásárlásra megteszi, de egyébként nem győztek meg.
## utazás# koncert# udvar
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Unitravel Utazásszervező Iroda - Pest Megyei Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Unitravel kirendeltségek

 1. JÓKAI U. 6.
  1163  Budapest
 2. Vak B. U. 75/A-C
  1191  Budapest
 3. Üllői Út 201
  1191  Budapest
 4. Örs Vezér Tere 25
  1106  Budapest
 5. Unitravel
  28.71 km
  Örs Vezér Tér
  1103  Budapest