Trailermax Utánfutó És Alumíniumrámpa Ker.kft, Monor

Trailermax Utánfutó És Alumíniumrámpa Ker.kft
4-es Főút 33
2200 Monor
Pest
Telefon:
(29) 413 660
Mobil:
(70) 580 4023
Mobil:
(70) 630 6322
Mobil:
(70) 286 5917
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-09-144766
Adószám
163816-2-13

Leírás

Magyarország legnagyobb eladó utánfutó választéka, utánfutó értékesítés, pótkocsi kereskedelem, utánfutó javítás alumínium felhajtórámpák forgalmazása nagy választékban.


Cégleírás
Nagy a választék az utánfutó gyártókban és az utánfutó modellekben így nem könnyű a döntés. Ezen túl az embernek szisztematikusan kellene haladnia.
Speciális vagy sokoldalú utánfutót válasszon?
Először azt tisztázni kellene azt, hogy mi az, amit szállítani akar. Ha csak egy speciális dolgot szállítanak alapvetően, akkor érdemes egy csak erre a célra megfelelő utánfutót választani. Ha több szállítási cél van, akkor viszont már érdemes kompromisszumot kötni és így olyan utánfutót választani mely a lehető legtöbb szállítási igényt kielégíti még akkor is, ha ez kicsit drágább.(kivitel, felszereltség, méret, össztömeg)
Milyen össztömegű legyen az utánfutó?
Nagy terheket szállít vagy nagy térfogatot. Itt egy gyorsan felvetődik a kérdés egytengelyes utánfutó vagy kéttengelyes utánfutó? Illetve fékes utánfutó vagy fék nélküli utánfutó?. Itt érdemes megnézni a vontató jármű műszaki adatait a forgalmi engedélybe, milyen össztömegű utánfutót vontathat, valamint a jogosítványunk milyen pótkocsikra lehet érvényes.

Egytengelyes utánfutó vagy kettő tengelyes utánfutó?
Ha nagyobb súlyok szállítását is tervezi, akkor minden képen a kettő tengelyes pótkocsikra kell figyelmét fókuszálnia. Igaz ezek drágábbak, de a plusz költségnek jócskán meg van az előnye: egyenletesebb simább vontatás, jobban reagál nyombarázdákra, négy fékezett kerék nagyobb biztonságérzet vontatás során és egy esetleges defekt esetén még három keréken, rövidtávon (parkoló, szerviz) még tovább vontatható.
Egytengelyes utánfutó a beszerzési ár kedvezőbb, mint egy kéttengelyes utánfutó ára. De itt jobban oda kell figyelni pl. az utánfutón a súlyelosztásra. Ha nagyobb súlyt szállít egytengelyes utánfutón és a rakományt a raktér elejébe pakolja akkor az orr nehéz lesz, ezáltal az autó hátulját lefelé nyomva a gépkocsi alul kormányozott lehet. Ha viszont hátulra pakol akkor az utánfutó far nehéz lesz, ezáltal az autó hátulját emeli az utánfutó mely szintén az autó biztonságos úttartását rontja.
TrailerMax
Kulcsszavak:
Utánfutó, Pótkocsi, Trailer, Utánfutók, Thule, Neptun, Lószállító utánfutó, Autószállító utánfutó, Motorszállító utánfutó, Billencs pótkocsi, Eduard, Pongratz, Agados, Alumínium rámpa, Billenős utánfutó, Brenderup, Böckmann, Gépszállító utánfutó, Humbaur, Stema, TPV
Trailermax Utánfutó És Alumíniumrámpa Ker.kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Trailermax Utánfutó És Alumíniumrámpa Ker.kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Bessenyői U. 11.
  2220  Vecsés
 2. Kossuth L. Utca 95
  2724  Újlengyel
 3. Mihály Dénes Utca 24.
  2119  Pécel
 4. Bocskai István Utca 40.
  1174  Budapest
 5. Szilágyi Erzsébet Utca 22
  2351  Alsónémedi
 6. Mogyoródi Út 13.
  1143  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete